My Own                  
Beauty for your body, mind & soul 

Intake en prijzen


Denk jij dat je Candida hebt? En wil je graag meer informatie hierover ?


Je kan altijd een GRATIS 30 minuten gesprek bij me inplannen. Dit kan evt telefonisch of in de salon. 

In deze tijd ga ik je vragen stellen, neem ik een test af en kijk ik naar symptomen. 

Wil jij niet meteen een coaching traject aangaan maar wel graag hulp in het oerwoud van gezond eten en bewuste keuzes maken ? Loop je met klachten en wil je graag duidelijk advies? Wil jij stap voor stap je levensstijl veranderen...


Dan kun je een Intake gesprek van 1,5 uur inplannen. Hierin kijk ik naar jou klachten en geef ik jou aangepast advies over voeding. Help ik je op weg naar een gezondere versie van jezelf.. Ik typ een advies voor je uit waar je mee kan gaan starten. Hierin kijk ik ook na het Ayurvedische stuk en adviseer ik jou hierin.

Zo nodig kom je na 6 weken weer terug om te kijken hoe de status dan is.


Besluit je na dit gesprek mijn hulp te willen en mag ik je gaan begeleiden dan worden de kosten van de intake in mindering gebracht op het Traject.

Een intake gesprek van 1,5 uur   € 65,-  (dit is dus inclusief een aangepast voedingsadvies) 


Ook kinderen help ik op weg na een gezonde leefstijl... Mijn zoontje van 6 had ook een Candida belasting en ook hem heb ik meegenomen is het suikervrij eten. Die is nu klachtenvrij.

Wil jij graag in jou gezin verandering en merk je dat je ergens tegenaan loopt.. voor vragen of mogelijkheden mail naar rosalin@candidacoach.nl

 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Instagram