My Own   
                                                                                               Beauty for your Body, Mind & Soul

Supermarkt Coaching 


Vind jij het lastig in een supermarkt onderscheid te maken? De zogenaamde ‘gezonde’ producten? Alles is tegenwoordig biologisch en beweert dat het gezond is. Terwijl dit pure reclame is.. wat moet je nog geloven? 

Gezonde' producten vol suikers, E nummers,  'authentieke' en ‘ambachtelijke’ recepten met een lange lijst aan onnodige ingrediënten,  valse gezondheidsclaims op 'weerstandsverhogende' yoghurt met 0 % vet en zogenaamde 'natuurlijke' producten die helemaal niet zo 'natuurlijk' blijken te zijn... 


Zoals light producten, vruchtensappen zonder echte vruchten en 'echt' speltbrood met maar weinig spelt? Is brood nu echt zo gezond ? Zijn we wel gemaakt om zoveel granen te verteren......

Welke keuze maak jij roomboter of margarine? Augurken in een pot waar zelfs suiker aan is toegevoegd.

Weet je niet wat je nou het beste kunt kopen in de supermarkt? Eet je vaak hetzelfde ? En ben je op zoek naar andere ideeën? En wil je hierin goede keuzes leren maken!!

Ga dan met mij mee op supermarkt safari! In één uur gaan we samen de supermarkt bezoeken en gaan we voor slimme keuzes. Er zijn natuurlijk ook producten vol voedingstoffen te vinden in de supermarkt. Maar dan moet je wel weten welke! Door middel van voorbeelden ga ik je informeren.


Je mag zelf ook aangeven wat je graag eet en dan kijk ik samen met jou of we hierin ook weer de 'bewuste' keuze kunnen maken.

Je mag me alles vragen.. wij gaan samen op zoek naar de juiste producten voor jou!


De kosten voor een Supermarkt Coaching bedragen       € 75,- 


Bellen
Map