Salon                                              My Own             
 
Body Mind and Soul 

Welke Beauty Treatments zijn er te boeken bij Salon My Own Carboxy Treatment (zuurstofbehandeling)        € 85,-          (1.15 min)Cupping Treatment                                               € 85,-          (1.15 min)BEAUTY CONCEPT AGE ROYAL                   € 95,-           (1.15 min)

Totale behandeling. Voor ontspanning, huidverbetering én welzijNiet zomaar een gezichtsbehandeling maar veel meer: dit is een complete wellnessbehandeling met onder meer een warm voetbad en een voetmassage. Door de speciale geurbeleving, reikihandgrepen en eenheerlijke marma gezichtsmassage kunt u de dagelijkse stress even los te laten. Een volledig verjongende huidverbeterende behandeling waarbij geurende essentiële oliën, kleuren, muziek en speciale massagetechnieken in synergie en harmonie samenwerken voor uw totale welzijn.


 

KUMARI VERSTEVIGENDE GEZICHTSBEHANDELING 

 

• Gezichtsbehandeling duur 1.5 uur                                   €  90,-

• Deep tissue rug en been massage duur 45 minuten         €  45,-

• Gezicht en lichaamsbehandeling duur 2 uur                   € 145,-


De speciale oliën en massagetechnieken versterken de bindweefsels en voeden de huid in de diepere lagen.
De AHA fruitzuurpeeling verwijdert de dode huidcellen en regenereert de weefsels. Geschikt voor iedereen die de energie in de huid wil stimuleren met name voor de droge dunne en rijpere huid (Vata).
Deze gelaatsbehandeling kan aangevuld worden met de Kumari lichaamsproducten om het hele lichaam en borsten te gaan verstevigen met een liftend serum, een alginaat poedermasker en een verstevigende bodycream om de huidcontouren te gaan verstrakken. 
Een Kumar
i deep tissue rugmassage maakt deze gezichtsbehandeling compleet en zorgt om de rug- nek en schouderbladen los te maken.


TIMELESS BEAUTY CUPPING BEHANDELING  duur 1,5 uur € 90,-

 

Intensieve gezichtsbehandeling om de energie in de huidcellen te activeren, afvalstoffen af te voeren en de stevigheid en jeugdigheid van de huid te stimuleren.

De cuppingmassage kun je vergelijken met de effecten van een bindweefselmassage. Cupping is een eeuwenoude massagetherapie afkomstig uit het verre Oosten. In de Oosterse geneeswijzen worden cups al eeuwenlang gebruikt om de energiebanen (meridianen) en de druk- of marmapunten van het lichaam te behandelen waardoor pijn wordt verzacht en de energie beter gaat stromen. Volgens Ayurveda is de stagnatie en ophoping van afvalstoffen de oorzaak van ongemak en veroudering. Het doel van een behandeling met de cups is om deze stagnatie op te heffen. 


Er zijn ook cleaning facials te boeken, dit zijn kortere behandelingen die +- 60 minuten duren inclusief b.v een fruitzuurpeeling en alginaat/anti age masker om je huid even een opkikker te geven.

Deze behandelingen kosten € 59,- 

Wimpers verven.                  € 10,-

Wenkbrauwen verven         € 10,-

Wenkbrauwen epileren.      € 10,-Heb je nog nooit een behandeling gehad in onze salon? Dan volgt er eerst een intake gesprek voor de behandeling. Een dosha test die we samen invullen  zodat ik duidelijk beeld krijg van jou constitutie en huidtype.


De behandeling word helemaal afgestemd op jou constitutie Vata, Pitta of Kapha en wat er bij jou past op dat moment. 


Uiteraard kunnen we ook een behandeling samenstellen naar jou eigen behoefte en wensen.Geef duidelijk aan wat je wensen zijn dan zorg ik voor een onvergetelijke ervaring! Liefs Rosalin 

 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Instagram